HIFU Vaginal Tightening


CryoPen-behandling är för dig med godartade hudförändringar som till exempel pigmenteringar, fibrom och vårtor m.m.. Behandlingen avlägsnar hudförändringarna snabbt och effektivt utan att skada skada frisk vävnad. Vid behandling fryser vi ned hudförändringen som faller efter en tid. Tillvägagångssättet är inte begränsat till ansiktet utan kan göra överallt där skin tags förekommer.

CryoPen/Fryspenna är ett instrument som enkelt och säkert avlägsnar olika hudförändringar snabbt och effektivt utan att skada skada frisk vävnad.

Vem passar denna behandling?

Behandling passar de flesta som vill få hjälp med att ta bort godartade hudförändringar. CryoPen är ett effektivt och snabbt sätt att bli av med både fibrom och pigmenteringar.

När CryoPen inte bör användas

CryoPen bör inte användas på personer med melaninrik hy. På denna typ av hy kan behandlingen skapa ljusa fläckar. Boka en hudkonsultation för att tillsammans med din hudterapeut komma fram till vad som kan vara en alternativ behandling för dig i så fall. Detsamma gäller om du har blödarsjuka eller tar blodförtunnande läkemedel.

CrypPen – före / efter din behandling

Innan du bokar en behandling med CryoPen är det viktigt att du först kollat upp hudförändringen hos en hudläkare. CryoPen syftar endast till borttagning av godartade hudförändringar. Efter behandlingen bildas en skorpa som senare trillar av. Har du riktigt envisa hudförändringar kan du behöva göra fler besök.