BOA Max 2 600 kr


Välkommen till Studio Elle och upptäck den unika och professionella lymfdräneringsenheten BOA Max 2. Om du letar efter en effektiv lymfmassage som kan förbättra din hälsa och ditt välbefinnande ska du boka en tid med BOA Max 2.

Några vanliga anledningar till när du kan välja denna behandling.

  • Förbättrad blodcirkulation
  • Dränering av lymfsystemet
  • Förhindrar och eliminerar celluliter och vätskeansamling
  • Förbättrar åderbråck
  • Skapar tonade ben, bakdel och mage
  • Stärker och stramar upp lös hud
  • Ansiktsbehandlingar , två-i-ett erbjudande
  • Sportmassage och muskelåterhämtning

Du kan läsa mer om anledningarna varför du ska välja lymfdränering och lymfmassage nedan.

Vad är BOA Max 2?

BOA Max 2 är en banbrytande lymfdräneringsenhet som tar lymfdränage till nästa nivå. Med sina smarta sensorer och 24 överlappande kammare kan den leverera exakt tryck där din kropp behöver det som mest. Det här är inte bara vanlig kompressionsterapi – detta är guldstandarden inom lymfdränering.

Fördelar och effekter av BOA Max 2

Förbättra hudens utseende: För dig som strävar efter en friskare och strålande hud kan lymfmassage vara ett utmärkt alternativ. Genom att öka cirkulationen och reducera kroppens toxiner kan din hud få ny lyster och fräschhet.

Förbättrad blodcirkulation: Genom att stimulera blodcirkulationen kan BOA Max 2 hjälpa till att transportera bort slaggprodukter och förbättra din hälsa.

Dränering av lymfsystemet: Den effektiva dräneringsfunktionen hjälper till att eliminera överflödig vätska och avfall från kroppen.

Förhindrar och eliminerar celluliter och vätskeansamling: Om du kämpar med celluliter eller vätskeretention kan BOA Max 2 vara din lösning.

Förbättrar äderbråck: BOA Max 2 kan hjälpa till att förebygga och behandla de första stadierna av åderbråck.

Skapar tonade ben, bakdel och mage: Önskar du en mer formad kropp? Med BOA Max 2 kan du forma och tona din kropp.

Stärker och stramar upp lös hud: BOA Max 2 har förmågan att strama upp lös hud vilket ger en mer ungdomlig och vital utstrålning.

Ansiktsbehandlingar: Du kan också njuta av ansiktsbehandlingar med BOA Max 2 vilket ger din hud en extra boost.

Sportmassage och muskelåterhämtning: För idrottare kan BOA Max 2 hjälpa till att snabba upp muskelåterhämtning och lindra muskelvärk.

Varför välja BOA Max 2?

BOA Max 2 erbjuder en mängd fördelar som gör det till det ultimata valet för lymfdränage och lymfmassage. Det är en enkelt, säker och mycket effektiv behandling. Behandlingen kan ge lindring från muskelvärk och förbättra din blodcirkulation. Dessutom kan du dra nytta av olika estetiska, detox-, återhämtnings- och wellnessfördelar baserade på lymfdränagens effekter.

På Studio Elle strävar avi alltid efter högsta hygienstandard, och BOA Max 2 är inget undantag. Den är enkel att desinficera och vi erbjuder även hygieniska innerklädselalternativ inklusive tvättbar PPE eller engångsvarianter.

Summary
Professionell lymfdränering och lymfmassage
Service Type
Professionell lymfdränering och lymfmassage
Provider Name
Studio elle,
Folkungagatan 140,Stockholm,Stockholm-116 30,
Telephone No.073-788 30 03
Area
Stockholm
Description
Sök du efter effektiv lymfdränering och lymfmassage? Upptäck BOA Max 2 på Studio Elle – den professionella enheten för din hälsa och välbefinnande.