Utforska Fördelarna med SQT Bio-Microneedling

Utforska Fördelarna med SQT Bio-Microneedling

I dagens snabbt växande skönhetsindustri är det viktigt att hålla sig uppdaterad med de senaste och mest effektiva behandlingarna. En sådan banbrytande teknik är SQT Bio-Microneedling, en revolutionerande metod för hudvård som erbjuder en rad fördelar utan nålar, smärta eller blod.

Vad är SQT Bio-Microneedling?

SQT Bio-Microneedling är en innovativ teknik som använder mikroskopiska ”bionålar” för att öppna kanaler i huden. Dessa kanaler tillåter fukt, vitaminer och mineraler att tränga djupt in i huden, vilket förbättrar dess hälsa och utseende. Denna process tar bara fem minuter och kan öppna upp till 3-4 miljoner mikroskopiska kanaler i huden.

Hur fungerar det?

Bionålarna kommer från Spongilla Spiules, en sötvattensvamp. Dessa nålar stimulerar både epidermis och dermis, vilket ökar mikrocirkulationen, metabolismen och cellförnyelsen. Dessutom löser de upp igentäppta porer, exfolierar huden och slussar ner näring och fukt. Resultatet är en jämnare hudton och hudstruktur, balanserad talgproduktion och lugnad melaninproduktion.

Fördelar med SQT Bio-Microneedling

SQT Bio-Microneedling kan användas för att behandla en rad hudproblem, inklusive acneärr, aktiv acne, pigmenteringar/solskador, förstorade porer, ojämn hudton, hormonella pigmenteringar och hudbristningar. Behandlingen påskyndar den naturliga exfolieringen av huden och förkortar hudens förnyelseprocess från 28 dagar till bara 7 dagar.

Vem kan dra nytta av SQT Bio-Microneedling?

Även om SQT Bio-Microneedling är en säker och effektiv behandling för de flesta, finns det vissa kontraindikationer. Behandlingen är inte lämplig för personer med autoimmuna sjukdomar, sköldkörtelproblem, hjärtkärlsjukdomar, eller för dem som nyligen har behandlat sig med Botox, Filler, Retinol Peel, Kemisk peeling eller Laser. Dessutom bör personer med mycket oren acnehy överväga att göra en klassisk Exuviance ansiktsbehandling med portömning före behandlingen för bästa resultat.

Eftervård och uppföljning

Efter behandling bör du undvika direkt sol. Användning av SPF 50 är ett måste! Behandlingen bör upprepas var 14:e dag till var tredje vecka beroende på hudens känslighet. En kur består av fyra behandlingar per år eller halvår beroende på hudens tillstånd och känslighet.

SQT Bio-Microneedling är en revolutionerande teknik inom hudvård som erbjuder en rad fördelar. Genom att stimulera hudens naturliga processer kan denna behandling förbättra hudens hälsa och utseende på ett säkert och effektivt sätt. Oavsett om du kämpar med acne, pigmenteringar, förstorade porer eller ojämn hudton, kan SQT Bio-Microneedling vara lösningen du letar efter. Kom ihåg att konsultation krävs innan behandling för att säkerställa att denna metod är lämplig för din specifika hudtyp och tillstånd.

För tidsbokning klicka på knappen ‘Boka tid’ nedan eller eller ring/maila oss för mer information!

Rulla till toppen